Sfeervolle dagen met goede concentratie

Afgelopen weekend waren de masterclass dagen weer extra inspirerend. Niet alleen vanwege mijn hond Mukti die enorme schattigheidsignalen uitstraalde door zich te nestelen op ‘Fatin-Latour’…maar ook door de goede concentratie van mijn leerlingen.

Omdat het buiten wat donkerder was, Mozart opstond, het atelier door alle spots gezellig belicht…het was een aangename sfeer. In de ochtend had ik schilderijen laten zien van de Zweedse kunstenaar ‘Nick Alm’ en wat uitgelegd over zijn techniek. Ik ben echt een fan van zijn werk; eigentijds maar toch zo vanuit de traditie geschilderd….helemaal mijn ding. Toevallig had Asia (Picnic with Asia, mijn kokkin) “Smushi’ gemaakt; een typisch Zweeds gerecht. Dat samenvallend met mijn recente interview op de Zweedse radio leek het wel allemaal te kloppen in 1 thema: Zweden!

Op de foto’s hieronder wat impressies uit de verschillende levels; fruit is level 1….gebak is level 2 en ook de blouse is level 2….kopieën grote meesters level 3 en het zelfportret van een leerling is level 4. Het spreekt voor zich dat ik op het einde van de dag vol trots kijk naar de behaalde resultaten van de werken in wording! Maar laat je niet afschrikken….de meeste mensen die bij mij de masterclass volgen hebben hiervoor nog nooit geschilderd! Ook jij kan goede resultaten behalen als je mijn stappen volgt. Er zijn voor 2015 nog 3 plaatsen beschikbaar voor de zondaggroep dus wees welkom!

IMG_7472 IMG_7474 IMG_7475 IMG_7476 IMG_7488IMG_7495 IMG_7494IMG_7467