Interview Residence januari nr 2015!

Here’s the article about my work in this month’s “Residence”. I’m very pleased with the context and the lay-out. “Residence” is one of my favorite magazines about luxury living…..it often inspires me with the beautiful photo’s of exquisite interiors. So it’s great to see my own paintings in this magazine! Available nationwide in The Netherlands as of today!

Click here to view the article.

foto 4

Hierbij het artikel over mijn werk dat in de huidige Residence staat. Ik ben er erg blij mee; zowel met de tekst als de opmaak van het artikel. Residence is een van mijn favoriete tijdschriften op het gebied van luxe wonen…vaak raak ik geïnspireerd door de prachtige interieurfotos die erin staan. Leuk om nu mijn eigen schilderijen terug te zien in dit magazine dus!

Het is vanaf vandaag overal in nederland verkrijgbaar!

Klik hier om het artikel te lezen.