Weer een fantastisch masterclass weekend mogen geven!

Dit is mijn eerste blogpost over de masterclass. Erg leuk om nu makkelijk updates te geven en jullie op de hoogte te houden!

De level drie groep is onder andere een kopie van Ingres aan het maken. Hierbij gaat het leerproces vooral over de draperie…de jurk. In een volgend level (4) gaat alle aandacht uit naar het schilderen van het portret!

Ik ben ontzettend trots op dit resultaat tot nu toe van Ingrid Verhoef. Omdat ik de data van het hele volgend jaar al had uitgestippeld hebben een aantal studenten meteen al gereserveerd voor de drie masterclasses in 2015! Daarom organiseer ik voor deze toegewijde studenten in januari een uitje naar het rijksmuseum; een gezellig uitstapje waarbij ik bij drie schilderijen toelichting geef op de techniek. De lunch van ‘picnic with Asia ‘ was ook weer heerlijk…Thailand was onze culinaire bestemming dit keer. Ik kijk ernaar uit jullie over twee weken weer te mogen begeleiden!

En nu: lekker schilderen aan mijn eigen werk voor de expositie in kasteel Ophemert in maart 2015!  🙂

foto 5

foto 2

foto 1 kopie 2 foto 2 kopie 2