Terugblik op de lentemasterclass

Met veel plezier kijk ik terug op de afgelopen 7 lesdagen van de lente-masterclass die afgelopen weekend afgerond werd. De levels 2 (stilleven), 3 (kopieën van meesterwerken) en 4 (portretschilderen) zaten samen in een groep wat tot veel diversiteit en inspiratie leidde.

Ik ben wederom blij verrast over de resultaten van mijn leerlingen. Het portret is een van de moeilijkste onderwerpen om te schilderen. Vandaar dat dit pas in level 4 aan bod komt. De meeste leerlingen hadden voor mijn masterclass nog nooit geschilderd. Om dan te bedenken dat er nu schitterende kopieën van Leonardo da Vinci en Antonio Mancini zijn gemaakt; prachtig om dat te zien gebeuren in mijn lessen!

Ben je nieuwsgierig of wil je eens komen kijken of kennismaken? 7 juni is hier bij de kersenboomgaard-ateliers een open dag waarbij alle ateliers bezichtigd kunnen worden en er allerlei feestelijkheden zijn. Je bent van harte uitgenodigd om in mijn atelier te komen proosten en om 14:00 u de expositie en certificaatuitreiking van mijn leerlingen bij te wonen.
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Op naar de volgende levels!

[dt_gap height=”10″ /]