Terugbetaal- en Retourneringsbeleid

We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, maar we begrijpen dat er situaties kunnen zijn waarin u mogelijk een artikel wilt retourneren of een terugbetaling wilt aanvragen. Hieronder vindt u ons Terugbetaal- en Retourneringsbeleid.

1. Retourbeleid

We accepteren retourzendingen binnen 30 dagen na de datum van aankoop.
Het artikel moet in ongebruikte en onbeschadigde staat verkeren en in de originele verpakking worden geretourneerd.
Artikelen die zijn aangepast of op maat zijn gemaakt, kunnen niet worden geretourneerd, tenzij er sprake is van een fabricagefout.
Om een retourzending te starten, neemt u contact op met onze klantenservice via het contactformlier. Zij zullen u voorzien van verdere instructies.
De kosten voor het retourneren van een artikel zijn voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen.

2. Terugbetalingsbeleid

Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot het verwerken van de terugbetaling.
Terugbetalingen worden gedaan via dezelfde betaalmethode die is gebruikt bij de oorspronkelijke aankoop.
Het kan tot 7-10 werkdagen duren voordat de terugbetaling op uw rekening is bijgeschreven, afhankelijk van uw bank of creditcardmaatschappij.

3. Defecte of beschadigde producten

Als u een defect of beschadigd product heeft ontvangen, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. We zullen het probleem snel en kosteloos oplossen.

4. Annulering van bestellingen

U kunt een bestelling annuleren voordat deze is verzonden. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice.

5. Uitzonderingen

Er zijn enkele producten die niet in aanmerking komen voor retournering of terugbetaling, zoals hygiënische producten, digitale downloads, of producten met een beperkte houdbaarheid.
Dit beleid is bedoeld om u te helpen bij het begrijpen van uw rechten en verplichtingen met betrekking tot retourzendingen en terugbetalingen. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft, neem dan contact op met onze klantenservice.

Dit Terugbetaal- en Retourneringsbeleid is onderhevig aan wijzigingen zonder voorafgaande kennisgeving. Controleer regelmatig op updates.