Portret kleinkinderen Youp van het Hek en Debby Petter

14264177_10207302257338287_8691977877809824658_n
‘Afgelopen tijd heb ik mogen schilderen aan de een opdracht gegeven door Youp van het Hek en zijn dochter Sterre. Het was een verassing voor zijn vrouw; een portret van hun kleinkinderen.
Ik heb met ontzettend veel plezier aan deze opdracht gewerkt; wat een lieve koppies om te schilderen en ook leuk dat ik alle vrijheid kreeg van mijn opdrachtgevers. Dat worden altijd mijn mooiste schilderijen met zo een vertrouwen.
Mooi dat Debby Petters, Youps vrouw heel blij was met het schilderij!
Ze liet me weten:
‘Bedankt Iris voor het prachtige schilderijen mijn kleinkinderen! Toen ik het zag moest ik enorm huilen van ontroering. Ik was al fan van jouw werk maar dit schilderij daar ben ik écht helemaal weg van!’
Zo een mooi compliment; dankjewel Debby! En ook bedankt Youp en Sterre voor deze mooie eervolle opdracht.