Iris Frederix 08 2021_3635 g

Portret aanvragen

Werkwijze en prijsindicatie

De prijzen voor mijn schilderijen varieren van E1600,- voor een klein werk (bloem, vogel of een kleine studie of relatiegeschenk) tot E15.000 en hoger, voor grote formaten en/of meer detailering. Stuur me gerust een mail met daarin het werk waar je interesse in hebt en ik kan je de prijs toesturen.
Als er collectie ‘…...’ bijstaat is het schilderij al verkocht. Een opdracht plaatsen is ook mogelijk. Deze beginnen vanaf E2900,- voor bv. een portret opdracht van 40 x 40 cm. Bij meerdere personen of dieren op een schilderij word er per persoon deze prijs gehanteerd en het formaat en achtergrond wensen spelen ook een rol in de prijsbepaling. Dit aangezien al deze factoren zorgen voor vele uren extra werk. Een schilderij zoals Amelie (50 x 50 , meisje voluit met achtergrond) kost bv E3900,-. Een groot dubbelportet van 1m bij 1 m met handen en achtergrond kost bv E8300,-

Het is ook mogelijk een groter schilderij te bestellen voor E2900,- geschilderd in twee tinten (grisaille) en in een meer schetsmatigere stijl. Hetzelfde voor een schilderij met meerdere mensen erop voor een lagere prijs; dat kan ook schetsmatiger.

Ben je nog niet zeker en wil je een schilderij uitzoeken of bekijken in mijn atelier of een opdracht bespreken? Dat kan via de ‘atelierbezoek ‘ boeking via mijn website (voor E169,50 ) en dit omvat 1 uur atelierbezoek op afspraak of we maken hier een telefonische afspraak van als dit beter uitkomt.
Als de koop doorgaat of de opdracht, dan gaat dit bedrag af van de prijs.

Bij opdrachten vanaf E2900,- is er 1 atelierbezoek inbegrepen op het einde als de opdracht voltooid is. Bij opdrachten t/m dit bedrag (E2900,-) is ook 100% betaling vooraf de werkwijze. De besprekingen gaan via mail of telefoon. Natuurlijk is er bij een portretopdracht wel een fotosessie nodig in mijn atelier. Bij opdrachten boven dit bedrag is betalen met 50% aanbetaling mogelijk en bij opdrachten boven E6000,- is er nog een tusssenbezichtiging mogelijk in het atelier halverwege. Ik hoop hiermee voldoende informatie gegeven te hebben. Graag zie ik je via ‘zoom coaching/opdrachtbespreking’ om een opdracht te bespreken (ook hiervan krijg je het bedrag retour als de opdracht doorgaat) of via de mail of atelierbezoek boeking.