Feestelijke expositie 4 jan masterclass level 1, 2, en 3!

[dt_gap height=”10″ /]De certificaatuitreiking en feestelijke opening gisteren was een heuse ‘feestdag’! Wat vervult het me met trots als ik zie wat mijn leerlingen gemaakt hebben de afgelopen tijd. In mijn openingsspeech vertelde ik o.a. dat zo een expositie erg bijzonder en spannend is. Ik wil mijn leerlingen niet alleen leren schilderen….ik wil ze graag de ervaring meegeven van het ‘kunstenaarschap’. En daarbij hoort ook het stukje; Je werk de wereld insturen! In dit geval in de prachtige expositiehal bij mijn atelier. Je schilderijen laten zien aan vrienden, familie en ook onbekenden…maakt dat je je kwetsbaar opstelt. Het mooie is dat er ook meteen een soort afstand tot je werk ontstaat waardoor je vaak verbaasd bent over je eigen schilderijen ten positieve.

Of je nu een level 1 hebt afgerond…of je bent al 11 jaar professioneel kunstenaar zoals ik; dat gevoel van exitement en vreugde tijdens een expositie blijft! Het was een drukbezochte expositie met een fantastische sfeer. Leuk om ook zoveel positieve feedback te krijgen en te merken dat er veel meer gebeurd in mijn lessen dan schilderen alleen….Er werd me door meerdere van mijn leerlingen verteld dat de masterclasses hun hele leven ten positieve heeft veranderd. Dat is natuurlijk een prachtig compliment. Ik ben dankbaar en trots dat ik zo een fantastische groep mensen om me heen heb verzameld die met me doorgaan in 2015! In de zondaggroep heb ik nog een plaatsje vrij; bel me gerust voor een vrijblijvend intakegesprek om te kijken of het iets voor jou is.

HAPPY NEW YEAR!